سبزی پلو با ماهی برای شب عیدتون


طرز تهیه “سبزی پلو با ماهی” شب عید

سبزی پلو یکی از غذاهای مخصوص شب عید است که آذری زبان ها در کشورمان به همراه این غذا در عید نوروز دلمه برگ مو نیز تهیه می کنند. با وبلاگ آشپز باشی همراه باشید تا دستور تهیه بهترین غذاهای ایرانی را به شما آموزش دهیم.

 


مواد لازم سبزی پلو با ماهی:
برنج:1کیلو

سبزی پلو:1/5 کیلو

ماهی سفید:2کیلو

کره یا روغن مایع:200 گرم

نمک ، فلفل ،آبلیمو:به میزان لازم

زعفران حل شده:2 قاشق غذا خوری




طرزتهیه سبزی پلو:


ابتدا برنج را بشویید و با مقداری آب و نمک به مدت 3 تا 4 ساعت خیس دهید،بعد برنج را در آب جوش نیم پز کنید و بعد آبکش کنید.

ماهی را هم پاک کنید و بشویید . بعد آن را خشک کنید . به ماهی خشک شده مقداری زعفران ، نمک ، فلفل و آب لیمو بزنید و بگذارید تا ماهی دو سه ساعتی در این مواد بماند و مزه دار شود.

سبزی ها را هم پاک کنید و خوب بشویید .بعد از اینکه آب اضافی سبزی ها گرفته شد، آنها را ریز خرد کنید.

ته قابلمه ای که میخواهید برنج را در آن دم کنید ، مقداری روغن بریزید و هر ته دیگی که دوست دارید کف قابلمه بچینید و روی آن چند کفگیر از برنج آبکش شده بریزید و روی برنج یک لایه از سبزی خرد شده بریزید.

دوباره روی سبزیها برنج بکشید و این ترتیب را تا تمام شدن برنج و سبزی ها ادامه دهید.

سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا بخار آن بالا بیاید. بعد مقداری زعفران روی برنج بریزید و بگذارید تا برنج روی حرارت کم دم بکشد.

ماهی مزه دار شده را هم در فر یا مقداری روغن سرخ کنید و به همراه سبزی پلو در دیس مورد نظر سرو کنید.
نکته هایی برای خوشمزه تر کردن سبزی پلو با ماهی:

در تهیه سبزی پلو مخلوط کردن مقداری برنج دودی یا شمالی به برنجتان عطر آن را چندین برابر خواهید کرد.
برای اینکه سبزی را خوش طعم کنید بهتر است کمی آن را در روغن تفت دهید و بعد لا به لای برنج بریزید.
وقتی برنج را در دیس کشیدید مقداری از کره را چند تکه کنید و روی قسمت های مختلف برنج بگذارید تا براثر حرارت ذوب شود و زیر برنج برود.
ماهی را میتوانید به صورت گریل و یا با آرد سفید یا آرد سوخاری سرخ کنید.

نکات تکمیلی در مورد سبزی پلو با ماهی



سبزی پلو با ماهی جزو پلو و چلو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 3 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
سبزی پلو با ماهی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

منبع : کوک پدیا

نظرات

پست‌های پرطرفدار