دمپخت شیرازی
طرز تهیه دمپختک شیرازی:
دمپختک از جمله سنتی ترین و اصیل ترین غذاهای ایرانی می باشد که با مواد اولیه ویژه برنج تهیه می شود و بسیاری از ایرانیان دمپختک را در قالب های مختلف ( مانند دمپختک باقالی ، دمپختک سیبب زمینی ، دمپختک نیمرو ) درست می کنند. پس با وبلاگ آشپز باشی همراه ما باشید.
این غذا شباهت زیادی با دمی گوجه نیز دارد.
مواد لازم دمپختک :
برنج:۴پیاز درشت:۱ عدد
سیر:۳
کلم برگ:۱ عدد کوچک
هویج متوسط:۳ عدد
عدس:حدودا ۱ پیمانه
سبزی به میزان دلخواه:شوید. ریحون. ترخون. جعفری
نمک. فلفل. زردچوبه. ادویه و پودر تخم گشنیز و پودر غوره :به میزان لازم
دستور تهیه دمپختک
ابتدا پیازها رو به صورت خلال خرد کرده و سرخ کنید. وقتی کمی پيازها نرم شدن سیر هاي رنده شده رو بهش اضافه کنید. هویج نگینی رو هم اضافه کرده و تفت بدید. و کلمها رو هم اضافه کنید.نمک و فلفل و ادویه بزنید و تفت بدید و عدس پخته شده را هم بهش اضافه میکنید و مخلوط میکنید و تفت بدید و كنار بزاريدبرنج رو به همراه سبزي خشك بصورت كته روي اجاق ميگذاريد هر وقت آب برنج تقريبا تمام شد مواد سرخ شده رو به آن اضافه كنيد و كمي هم بزنيددرشو ببندید تا دم بکشه .
شما میتونید برای دمپخت گوشت گوساله یا گوسفندی تیکه شده سرخ شده با ادویه ، بهش اضافه کنید خوشمزه میشه .
میتونید بجای عدس از لوبیا چشم بلبلی استفاده کنید .اگر از سبزی تازه استفاده میکنید عالی و عطرش بهتره
منبع : اینستاگرام
نظرات
ارسال یک نظر