دمپخت شیرازی

طرز تهیه دمپختک شیرازی:

دمپختک از جمله سنتی ترین و اصیل ترین غذاهای ایرانی می باشد که با مواد اولیه ویژه برنج تهیه می شود و بسیاری از ایرانیان دمپختک را در قالب های مختلف ( مانند دمپختک باقالی ، دمپختک سیبب زمینی ، دمپختک نیمرو ) درست می کنند. پس با وبلاگ آشپز باشی همراه ما باشید.

 

این غذا شباهت زیادی با دمی گوجه نیز دارد.

مواد لازم دمپختک :

برنج:۴
پیاز درشت:۱ عدد
سیر:۳
کلم برگ:۱ عدد کوچک
هویج متوسط:۳ عدد
عدس:حدودا ۱ پیمانه
سبزی به میزان دلخواه:شوید. ریحون. ترخون. جعفری
نمک. فلفل. زردچوبه. ادویه و پودر تخم گشنیز و پودر غوره :به میزان لازم 


دستور تهیه دمپختک

ابتدا پیازها رو به صورت خلال خرد کرده و سرخ کنید. وقتی کمی پيازها نرم شدن سیر هاي رنده شده رو بهش اضافه کنید. هویج نگینی رو هم اضافه کرده و تفت بدید. و‌ کلمها رو هم اضافه کنید.نمک و فلفل و ادویه بزنید و تفت بدید و عدس پخته شده را هم بهش اضافه میکنید و مخلوط میکنید و تفت بدید و كنار بزاريد
برنج رو به همراه سبزي خشك بصورت كته روي اجاق ميگذاريد هر وقت آب برنج تقريبا تمام شد مواد سرخ شده رو به آن اضافه كنيد و كمي هم بزنيددرشو ببندید تا دم بکشه .

 شما میتونید برای دمپخت گوشت گوساله یا گوسفندی تیکه شده سرخ شده با ادویه ، بهش اضافه کنید خوشمزه میشه .

میتونید بجای عدس از لوبیا چشم بلبلی استفاده کنید .
اگر از سبزی تازه استفاده میکنید عالی و عطرش بهتره

منبع : اینستاگرام

نظرات

پست‌های پرطرفدار