دستور تهیه مربای گلابی خانگی
طرز تهیه مربای گلابی خانگی:
یکی از خوشمزه ترین مرباهای خانگی بدون شک مربای گلابی است که بسیار ساده تهیه می شود و در آشپز باشی می توانید نحوه تهیه این مربا را مشاهده کنید.
برای تهیه دمپختک کلیک کنید.
برای تهیه مربای گلابی باید ابتدا پوست گلابی ها را بگیرید و بعد آنها را خرد کنید.
بعد گلابی های خرد شده را همراه با همان میزان شکر و به میزان لازم آب در ظرف مناسبی روی حرارت ملایم بگذارید تا چند ساعتی به آرامی بجوشد و رنگ گلابی قرمز شود. بعد از قوام آمدن مربا آن را از روی حرارت بردارید و بعد از خنک شدن در ظرف های مناسب بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
حتما برای اینکه مربا شکرک نزند حرارت موقعه پخت را کم کنید.
اگر هم مربا خوب قوام نیاید کپک میزند.
نظرات
ارسال یک نظر