دستور تهیه مربای گلابی خانگی

طرز تهیه مربای گلابی خانگی:

یکی از خوشمزه ترین مرباهای خانگی بدون شک مربای گلابی است که بسیار ساده تهیه می شود و در آشپز باشی می توانید نحوه تهیه این مربا را مشاهده کنید.


مربای گلابی یکی از لذیذترین مرباها به خصوص برای وعده غذایی صبحانه است که تهیه آن در منزل بسیار ساده و آسان است و با توجه به رعایت نکات مهم و اصولی در تهیه این مربا میتوانید آن را با بهترین کیفیت تهیه نمایید.

برای تهیه دمپختک کلیک کنید.


برای تهیه مربای گلابی باید ابتدا پوست گلابی ها را بگیرید و بعد آنها را خرد کنید.

بعد گلابی های خرد شده را همراه با همان میزان شکر و به میزان لازم آب در ظرف مناسبی روی حرارت ملایم بگذارید تا چند ساعتی به آرامی بجوشد و رنگ گلابی قرمز شود. بعد از قوام آمدن مربا آن را از روی حرارت بردارید و بعد از خنک شدن در ظرف های مناسب بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

حتما برای اینکه مربا شکرک نزند حرارت موقعه پخت را کم کنید.

اگر هم مربا خوب قوام نیاید کپک میزند.

نظرات

پست‌های پرطرفدار